Besavi Sirvent 1926

Història

carritoblanctrans

Sirvent 1926 és una empresa familiar , especialitzada en productes artesans elaborats en el nostre propi obrador.

Comptem amb un llarg recorregut, des de 1926, elaborant orxata, gelats i torrons, entre altres dolços.

Sebastià Sirvent i Irene Sirvent,  originaris de Xixona, el poble on van néixer els primers torroners a Europa al segle XVI, van ser els fundadors de Sirvent 1926, un negoci gairebé centenari. Amb el seu carret de gelats, van començar a circular pels carrers de València, més tard, als anys 30, van venir a Barcelona, on es van establir definitivament,  on ja formem part del seu paisatge.

D’aquí el nostre amor per mantenir i innovar en aquesta tradició i forma de fer artesana, respectant els processos ancestrals heretats pels nostres avantpassats,  que ens diferencia de molts altres torroners.

Ja a l’any 1942, ens vam establir en l’actual botiga, de la Ronda Sant Pau 3 i 5 i més tard, també en carrer Provença 135, ambdues a Barcelona.

Negoci familiar amb la tercera i quarta generació al capdavant, amb ganes de seguir treballant en noves línies que segueixin sorprenent els nostres clients.

Estem situats en la Ronda Sant Pau 3, barri de Sant Antoni, entre Poble Sec i Raval. Al costat del Molino, situat en el Paral·lel, històrica zona de teatres i sales de concerts i a prop del Mercat de Sant Antoni.

També al carrer Provença 179 ,  en el districte de l’Eixample ( l’esquerre, al costat del mercat del Ninot). Prop del recinte de l’Escola Industrial i de l’ Hospital Clínic

historia_sirvent1926_-sobre anys 30

 

 

 

 

 

Sirvent 1926 BARCELONA

– Ronda Sant Pau 3  TEL.934417616

– Carrer Provença 179 TEL. 931096200