Besavi Sirvent 1926

Història

carritoblanctrans

Sirvent 1926 és una empresa familiar , especialitzada en productes artesans elaborats en el nostre propi obrador.

Comptem amb un llarg recorregut, des de 1926, elaborant orxata, gelats i torrons, entre altres dolços.

Sebastià Sirvent i Irene Sirvent,  originaris de Xixona, el poble on van néixer els primers torroners a Europa al segle XVI, van ser els fundadors de Sirvent 1926, un negoci gairebé centenari. Amb el seu carret de gelats, van començar a circular pels carrers de València, més tard, als anys 30, van venir a Barcelona, on es van establir definitivament,  on ja formem part del seu paisatge.

D’aquí el nostre amor per mantenir i innovar en aquesta tradició i forma de fer artesana, respectant els processos ancestrals heretats pels nostres avantpassats,  que ens diferencia de molts altres torroners.

Ja a l’any 1942, ens vam establir en l’actual botiga, de la Ronda Sant Pau 3 i 5 i més tard, també en carrer Provença 135, ambdues a Barcelona.

Negoci familiar amb la tercera i quarta generació al capdavant, amb ganes de seguir treballant en noves línies que segueixin sorprenent els nostres clients.

Estem situats en la Ronda Sant Pau 3-5, barri de Sant Antoni, entre Poble Sec i Raval. Al costat del Molino, situat en el Paral·lel, històrica zona de teatres i sales de concerts i a prop del Mercat de Sant Antoni.

També al carrer Provença 135,  en el districte de l’Eixample ( l’esquerre, al costat del mercat del Ninot). Prop del recinte de l’Escola Industrial i de l’ Hospital Clínic

historia_sirvent1926_-sobre anys 30

 

 

 

 

 

Sirvent 1926 BARCELONA

– Ronda Sant Pau 3 i 5 TEL.934417616

– Carrer Provença 135 TEL. 934546444